Let op! Door het coronabeleid serveren we onderstaand menu niet. Bekijk de dinerkaart hier.

WIE GOED DOET, GOED ONTMOET MENU

Start het diner met een ambachtelijke soep, waarna je uit diverse hoofdgerechten kiest. Zowel voor de vis- en vleesliefhebber als de vegetariër zit hier wat lekkers tussen. De avond sluit je af met een heerlijk nagerecht dat door huispatissier Ron bereid wordt. Het 3-gangen keuzemenu wordt dagelijks vanaf 17.00 uur geserveerd bij H32 in Oss. Kosten zijn €17,50 p.p. Dus wanneer kom jij van dit verrassende 3-gangen keuzemenu in Oss genieten?

  • Voorgerecht: Ambachtelijke tomatensoep of Seizoensoep.
  • Hoofdgerecht: Korean Style Burger, Dutch Cheeseburger (vega), BBQ Steak (*meerprijs +€4), Massaman Kippannetje, Fish & Chips, Rendang, Calzone Spinazie (vega), Pizza Echte Mannen of Messy Burrata
  • Nagerecht: Appelkruimeltaart, Ronnie’s Gebak, Chocolade-Bosvruchten mousse, Oreo IJscoupe of Vanille Crème Brûlée.

3-gangen keuzemenu Oss

Geniet van een 3-gangen keuzemenu bij H32 in Oss en beleef een gezellige avond in het knusse en sfeervolle restaurant. Reserveer een tafel eenvoudig online.

Het 3-gangen keuzemenu wordt dagelijks vanaf 17.00 uur geserveerd bij H32 in Oss. Start het diner met een ambachtelijke soep waarna je uit diverse hoofdgerechten kiest. Zowel voor de vis- en vleesliefhebber als de vegetariër zit hier wat lekkers tussen. De avond sluit je af met een heerlijk nagerecht dat door de huispatissier bereid wordt. Wanneer kom jij van dit verrassende 3-gangen keuzemenu in Oss genieten?  

De mogelijkheden van het 3-gangen keuzemenu in Oss

Het menu is uit te breiden met één gerecht naar keuze: focaccia, mediterraans tomatenbrood, tomatenplukbrood, broodplateau of olijvenbrood. Al dit brood is huisgemaakt, wat je zeker zult proeven. Het keuzemenu bestaat uit een:

  • Voorgerecht, dat uitgebreid kan worden met focaccia, mediterraans tomatenbrood, tomatenplukbrood, broodplateau of olijvenbrood. Al dit brood is huisgemaakt én dat proef je.
  • Hoofdgerecht, dat uitgebreid kan worden met gemengde salade met of zonder spekjes.
  • Nagerecht

Uiteraard kun je ook à la carte bestellen. Bekijk het menu online en ontdek wat wij naast het 3-gangen keuzemenu in Oss nog meer te bieden hebben.

Tapwand met twaalf biersoorten

Kun jij speciaalbier wel waarderen en zoek je vaak naar de unieke biersoorten? Dan is de bierpas echt iets voor jou! Deze pas met een tegoed naar keuze koop je vooraf, voor jezelf of met meerdere personen. Je hebt bij de tapwand keuze uit een bijzonder aanbod aan speciaalbieren, die je eenvoudig tapt door je pas ervoor te houden. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het bedrag per centiliter wordt van je tegoed afgehaald. De tapwand is een echte aanrader voor vrijgezellenfeesten, familiedagen en bedrijfsuitjes.

Kom dineren in een gemoedelijke sfeer

In het restaurant heerst een gemoedelijke sfeer. Het is een plek voor een goed ontbijt, lekkere lunch én een heerlijk 3-gangenmenu in Oss. Plaats eenvoudig online je reservering of bel naar 0412-856128.