Wil je komen dineren, lunchen of borrelen? Dit kan alleen voor 2 personen op reservering. Lees het H32 coronabeleid even goed door voordat je reserveert.

  • Omdat we zoveel mogelijk gasten weer willen laten genieten van H32, hebben we de dag ingedeeld in tijdsblokken. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, jouw reservering staat voor 2 uur. Daarna dien je de tafel helaas weer vrij te geven, voor een grondige schoonmaakbeurt en het volgende gezelschap.
  • Je kiest voor een tafel binnen of buiten. Let op, het is niet mogelijk om te wisselen van tafel. Bijvoorbeeld van het terras naar binnen of andersom. Hierbij hopen we op je begrip.
  • In juni moeten we spaarzaam omgaan met onze tafeltjes. Daarom zit er een aanbetaling van €10 op je reservering. Deze wordt bij bezoek van H32 en minimale besteding van €10 automatisch van je bon afgehaald.

Om de snelheid en veiligheid te bewaken in de keuken, bestaat het diner uit een 3-gangenkeuzemenu. We hebben de laatste tijd niet stilgezeten en kunnen jullie verrassen met een heleboel nieuwe overheerlijke gerechten.

We begrijpen dat dit even wennen zal zijn, maar laten we er samen het beste van maken. We hopen jullie allemaal snel, in goede gezondheid, weer te zien.

Team H32

Starttijden diner

  • 17.00 / 17.15 / 17.30 uur
  • 19.30 / 19.45 / 20.00 uur

Starttijd borrel

  • 22.00 uur – sluit

 

Starttijden lunch

  • 10.30 / 11.00 uur
  • 12.00 / 12.15 / 12.30 uur
  • 14.00 / 14.15 / 14.30 uur

Nog even geduld! Binnenkort komen de nieuwe kaarten online.

Bekijk de menukaarten

RICHTLIJNEN R.I.V.M.

Wij houden ons vanzelfsprekend aan deze richtlijnen van het R.I.V.M. We gaan ervan uit dat jullie dit ook doen, zodat H32 een veilige omgeving blijft. 

  • Blijf thuis met verkoudheidsklachten en/of koorts
  • 1,5 meter afstand
  • Hoest of nies in je arm
  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Schud geen handen
  • Gebruik tissues

PREVENTIEVE MAATREGELEN 

  • Meld je bij aankomst bij het H32 team
  • Maximaal 4 personen aan 1 tafel (m.u.v. gezinnen)
  • Tafels staan op 1,5 meter afstand van elkaar
  • Er is een gepaste afstand tussen gast en gastheer
  • Deurklinken worden regelmatig gereinigd
  • Personeel reinigt zo vaak mogelijk de handen
  • Aangepaste bezoekersaantallen
  • Aangepaste looprichting