RESTAURANT

In de plezierige en gastvrije ambiance van het restaurant draait alles om lekker eten en drinken. Kundig gastheerschap en kwaliteit centraal staan centraal en door de open keuken kun je goed zie hoe alle gerechten ambachtelijk bereid worden. Het restaurant is ook geschikt voor grote groepen. Reserveer een tafel vanaf 8 personen.

Bekijk de menukaart

TERRAS

Zomers in de zon of winters onder de warmtelamp! Onder de parasol of luifel ben je beschermd tegen alle bijna weersomstandigheden. Kom borrelen met vrienden, familie of collega’s. Een biertje, wijntje en een schaal nacho’s?! Hiervoor hoef je niet te reserveren.

ONZE BORRELKAART

TAPWAND

Ontdek onze unieke zelfbedieningstapwand met 12 soorten (speciaal)bieren. Bij onze tapwand en bijbehorend terras kan je zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen. Je haalt een pasje bij de bar, je plaatst de pas in de houder van je favoriete biertje en tappen maar. Je rekent af per centiliter en bepaalt dus zelf de hoeveelheid in je glas. Bierliefhebbers opgelet!

BEKIJK DE BIEREN

AAN DE BAR

Jouw diner afsluiten met een afzakkertje? Kom gezellig aan de bar zitten en zie van dichtbij hoe de barman cocktails shaked of een cappuccino maakt met latte-art! Vanaf de bar kun je ook direct de keuken in kijken.

RESERVEREN

HUISKAMER

Heb jij iets te vieren? De gemoedelijke sfeer van de huiskamer past perfect bij een gezellig besloten feestje.

ARRANGEMENTEN

MEIJRSE KAR

Een grootschalig feest organiseren? Bij H32 zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden. Huur een gedeelte van H32 af of vier het gedeeltelijk buiten. D’n Heuvel, het plein midden in het centrum van Oss en de Meijerse Kar, een knusse steeg met boompjes en lampjes, zijn beschikbaar. Afhankelijk van jouw wensen is het feest uit te breiden met een BBQ, cocktailbar, snackmuur of andere activiteit. Ideaal voor personeelsfeesten of bedrijfsuitjes.

ARRANGEMENTEN

OP LOCATIE

De sfeer en kwaliteit van H32, maar dan bij je thuis, op je bedrijf of tijdens je evenement/festival. Gewoon genieten tijdens je eigen feestje of evenement, wij ontzorgen je volledig! H32 heeft twee Piaggio’s, een mobiel cafe en een mobiele pizzaoven tot beschikking. Meer weten? Neem contact op met H32.

CONTACT