Ontdek het prachtige centrum van Oss met het wandelarrangement van H32. Kies voor een stadwandeling, het laarzenpad of een fietsroute naar het stadje Megen met aansluitend een stadswandeling. Jij begint je wandeling of fietsroute met een lekkere koffie of thee to go. Bij terugkomst ontvang je van ons een rijkelijk lunchpakket met o.a. broodjes, huisgemaakte koeken en meer.

WANDELARRANGEMENT 12.50 p.p.  
Koffie /thee of cappuccino bij aankomst, 1 broodje naar keuze, verse Jus en een huisgemaakte koek.

 

Wil je meer informatie over de bezienswaardigheden die je tijdens de routes tegen komt? Klik dan op de bijbehorende route die je hebt gekozen. 

 

RONDJE OSS (4,5 KM)

“Rondje Oss” voert u langs een aantal voor het stadsbeeld en/of de historie belangrijke panden, herinneringen aan het rijke industrieel verleden, voorbeelden van stadsvernieuwing waarbij oude fabriekscomplexen hebben plaats gemaakt voor woningbouw en voorbeelden van moderne kantoorarchitectuur. 

FIETS- & WANDELROUTE MEGEN (20 KM)

Als eerst stappen we op de fiets om een tocht van zo’n 7 KM te maken naar het oude stadje Megen. Eenmaal aangekomen op de maasdijk, starten we de wandeling. Megen heeft in haar beschermde stadsgezicht nog steeds veel moois en merkwaardigs te bieden. Deze wandeling over de kinderkopjes voert u langs een aantal daarvan. 

LAARZENPAD (10 KM)

Deze route voert u door een onverwacht ongerept stukje Oss, verrassend dicht bij de noordrand van de stad. Meer dan de helft van de route loopt via onverharde paden; paden die, zeker na regen, drassig kunnen zijn. Houd hier rekening mee bij de keuze van uw schoeisel.