DE PIMP THEATERSHOW

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en de gast van *|MMERGE2|*. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn. Laat je bijpraten tijdens deze bijzondere avond en geniet van De PIMP Theatershow!
 
Hoe je mensen bejegent, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een gast of een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn al jaren bezighoudt. 

PASSIE, INSPIRATIE, MOTIVATIE EN PLEZIER!

Nu wijdt Milo er een theatershow aan. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een compacte, zinderende sessie van twee uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten!

Dat maakt de PIMP Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd. PIMP, oftewel: Passie, inspiratie, motivatie en plezier. Hoe zorg je ervoor dat je personeel dit blijft behouden? Neem ze een avond mee uit naar H32, waar op 3 februari de PIMP Theater Show speelt. 

ARRANGEMENTEN

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn.

Om deze avond helemaal af te maken, heeft H32 er 2 arrangementen aan gekoppeld:

PIMP-ARRANGEMENT 1

DINER | SHOW | BORREL

Prijs € 59,50 p.p.
Aanvang 19.00

Drankenselectie: Jupiler pilsener, huiswijn (chardonnay, rosé en merlot), frisdrank, koffie en thee

  • Op tafel staat stokbroodje/ kruidenboter/ olijfjes/ nootjes
  • Pomodori soepje
  • Pizza’s to share
  • Aardappeltje anders met rendang

20:15 uur
PIMP Theatershow; Milo op z’n best!

21:45 uur; Derde helft!

Drankenselectie: Jupiler pilsener, huiswijn (chardonnay, rosé en merlot), frisdrank, koffie en thee & 3 x rondgang bittergarnituur

23:00 uur; Einde

In PIMP arrangement 1 zit een H32 cadeaukaart t.w.v. € 12,50 p.p.* (Wie Goed Doet Goed Ontmoet). Deze kan aan iedere individuele gast worden meegegeven of aan het bedrijf die reserveert.

*Niet inwisselbaar op de avond zelf

PIMP-ARRANGEMENT 2

SHOW | BORREL

Prijs € 39,50 p.p.

20:15 uur
PIMP Theatershow; Milo op z’n best!

21:45 uur; Derde helft!

Drankenselectie: Jupiler pilsener, huiswijn (chardonnay, rosé en merlot), frisdrank, koffie en thee & 3 x rondgang bittergarnituur

23:00 uur; Einde