DE PIMP THEATERSHOW

Deze show bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en de gast van jou bedrijf. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn. Laat je bijpraten tijdens deze bijzondere avond en geniet van De PIMP Theatershow!
 
Hoe je mensen bejegent, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een gast of een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn al jaren bezighoudt. 
 
De show speelt:
  • 16 maart 2020 – 19.30 – 22.00 uur
    Thema: Gastvrijheid
  • 28 september 2020- 19.30 – 22.00 uur
  • 26 oktober 2020 – 19.30 – 22.00 uur

PASSIE, INSPIRATIE, MOTIVATIE EN PLEZIER!

Nu wijdt Milo er een theatershow aan. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een compacte, zinderende sessie van twee uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten!

Dat maakt de PIMP Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd. PIMP, oftewel: Passie, inspiratie, motivatie en plezier. Hoe zorg je ervoor dat je personeel dit blijft behouden? Neem ze een avond mee uit naar H32, waar de PIMP Theater Show speelt. 

PIMP ARRANGEMENTEN

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips en tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn. Om deze avond af te maken, hebben we twee passende arrangementen samengesteld. Zo hoef je jezelf niet druk te maken over de rekening.

ARRANGEMENT 1

DINER, SHOW & NABORREL
€59,50 p.p.

Aanvang 19.00 uur
Welkomst met een hapje en drankje. Keuze uit: Bud pilsener, chardonnay, rosé, merlot, frisdrank, koffie en thee. Op tafel staat: stokbroodje met kruidenboter, olijfjes of nootjes. Daarbij worden een Pomodori soepje, Pizza’s to share en aardappeltje anders met rendang (runderstoofvlees) geserveerd.

20.15 uur
PIMP Theatershow, Milo op z’n best!

21.45 – 23.00 uur
De derde helft met ‘n borrel (zie bovenstaande dranken) plus driemaal rondgang met bittergarnituur. Lekker nabuurten!

Bij arrangement 1 zit een H32 cadeaukaart t.w.v. €12,50 p.p.*. Want wie goed doet, goed ontmoet. Deze kan op de avond zelf aan iedere gast worden meegegeven of aan het bedrijf dat reserveert. *Niet inwisselbaar op de avond zelf

ARRANGEMENT 2

SHOW & NABORREL
 €39,50 p.p.

20.15 uur
PIMP Theatershow, Milo op z’n best!

21.45 uur – 23.00 uur
De derde helft met Bud pilsener, chardonnay, rosé, merlot, frisdrank, koffie, thee en driemaal rondgang met bittergarnituur.