MAGIC CABARET THEATER DINER NABIJ DEN BOSCH

De veelzijdige cabaret show van het komische duo Rob en Emiel, bekend van TV en theater, trekt vanaf september naar de knusse huiskamer van H32 in Oss (eenvoudig te bereiken vanuit Den Bosch). Het Magic Cabaret Theater diner is een avondvullend programma boordevol magie, cabaret en entertainment. Dit in combinatie met een overheerlijk 5 gangen diner, met liefde bereid door de chefs van H32.De cabaret show speelt in 2020 tweemaal in Oss:

  • 13 oktober 2020
  • 3 december 2020

PRAKTISCHE INFORMATIE OVER HET CABARETDINER NABIJ DEN BOSCH

Aanvang van het theaterdiner is 19.00 uur en het zal omstreeks 00.00 uur eindigen. De kosten zijn €49,50 p.p.*. Hiervoor ontvang je een ticket voor het avondvullend Magic Cabaret Theater Diner inclusief een 5-gangen diner bij H32. Drankjes worden aan het einde van de avond afgerekend.* exclusief drank en exclusief service- en administratiekosten (€2,-).

MELD JE AAN

Lijkt het je leuk om een cabaretshow bij te wonen? Reserveer je tickets eenvoudig online. Zijn er mensen bij die een allergie hebben of een speciaal dieet volgen? Stuur dan twee weken van tevoren een bericht naar info@h32.nl. Wij houden hier graag rekening mee.